مرحله حفر چاله و گودال

ساخت وبلاگ

حفر چاله :

لزوماً بهتر است چاله و گودال جدید قبل از عملیات انتقال درخت آماده و بستر های انتقال و کاشت فراهم شده باشد تا سرعت انتقال بالا رفته  و درخت در سریع تر زمان ممکن در محل جدید مستقر شود .

حفر چاله جدید باید مطابق با چاله قدیمی باشد و عمق آنها تقریباً یکسان باشد ؛ توجه نمایید در صورتی که عمق چاله زیاد باشد احتمال پوسیدگی ریشه در حین آب دادن ریشه بسیار محتمل است ؛ اما باید دقت نمود که چاله حفر شده باید در حدود دو تا سه اینچ بزرگتر از چاله قبلی باشد تا میزان مالچ و لایه رویی بیشتر اضافه شود .

برای درختانی که به روش ریشه برهنه منتقل می گردند بهتر است که گودال حفر شده عمق و پهنای مناسبی جهت جایگیری کامل و راحت ریشه در آن را داشته باشد .

برای درختانی که با روش گونی پیچ کردن توپ ریشه منتقل می گردند بهتر است از قطر گودال حدود 45 تا 60 شانتی متر بیشتر از قطر توپ ریشه باشد و به این ترتیب فضای اضافی با خاک نرم و مرغوب پر می شود . این امر باعث رشد سریعتر ریشه های جدید می شود .

نکته حائز اهمیت این است که سعی کنید قسمت های زیرین اصلی دستکاری نشود و بستر مستحکم و فشرده زیرین حفظ شود تا بدین صورت خاک گودال نشت نکند .

کاشت درخت بن دار...
ما را در سایت کاشت درخت بن دار دنبال می کنید

برچسب : درخت بن دار , جابه جایی درخت بن دار , نویسنده : کاشت نهال kashtnahal بازدید : 177 تاريخ : شنبه 25 ارديبهشت 1400 ساعت: 4:57